BölgeHaber Girişi : 26 Şubat 2010 11:33

Rektör Koçak'tan taziye mesajı!..

Rektör Koçak'tan taziye mesajı!..
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, vefat eden Prof. Dr. İhsan Doğramacı'yla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, vefat eden Prof. Dr. İhsan Doğramacı’yla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.
Rektör Koçak’ın mesajında şu ifadelere yer verdi; “Atatürk Üniversitesi’nin ve Tıp Fakültemizin kuruluşunda kıymetli hizmetleri olan Sayın Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Sayın Doğramacı, bilim adamı ve yönetici olarak çok uzun yıllar Türk yüksek eğitim sistemine pek çok hizmetlerde bulunmuş, sadece ülkemizde değil dünya çapında tanınmış saygın bir şahsiyetti. Sayın Doğramacı, geride bıraktığı eserleriyle ve Türk yüksek öğrenimine yaptığı katkılarıyla her zaman saygıyla hatırlanacaktır. Merhuma Allahtan rahmet, tüm doğramacı ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.