EğitimHaber Girişi : 09 Temmuz 2012 21:00

Rektör Koçak, Erzurum Ajans'a konuştu

Rektör Koçak, Erzurum Ajans'a konuştu
Rektör Koçak, Erzurum Ajans’a konuştu; “İkinci dönemde omuzlarımızdaki yükümüz daha ağır olacak”
Erzurum Ajans-Cem Bakırcı’nın haberi-Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasında olan ve üniversitede yapılan seçiminde de 779 oy alarak ilk sırada çıkan Prof. Dr. Hikmet Koçak, ikinci kez Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak atamasının ardından yaptığı açıklamada, “İkinci dönemde omuzlarımızdaki yükümüz daha ağır olacak” dedi.

“BAŞARI BAYRAĞINI YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ”

İkinci kez görev başına gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, şunları söyledi:
“Üniversitemize hizmet etmek için ikinci kez görev verildi.  Bu göreve başladığımız ilk günden itibaren hep belli prensipler içerisinde hizmet yaptık. Bundan böyle de aynı prensipler doğrultusunda hizmete devam edeceğiz. Dört yıl önce göreve geldiğimiz zaman hedefimiz Atatürk Üniversitesi’nin,  dünya üniversiteleri arasında ismini daha iyi yerlere taşımaktı.  Görev başında olduğum sürece kadromuzla birlikte güzel hizmetler yaptık. Hizmette en önemli etkenlerden biriside devamlılıktır.  Rektörlük, aktif bir görev olduğu için şartları her gün değişen bir görev…  Bu anlamda ikinci dönemimizde yükümüzün, sorumluluğumuz daha ağır olacağını biliyoruz.  Öncelikle üniversitemizde görev yapan akademisyen arkadaşlarımızın bize gösterdikleri teveccüh için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şunu gururla söylemek istiyorum ki, Atatürk Üniversitesi ülkemizin en önemli yüksek öğrenim kurumları arasında olan bir kurumdur ve hedefimiz bu kurumu adına layık olarak daha ileriye taşımaktır” dedi.

”ATATARK ÜNİVERSİTESİ’NİN MİSYONU AĞIR”

Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum’a ve Atatürk Üniversitesine hizmet için yeniden görev yapacak olmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirterek,  şunları söyledi:
" Üniversitemiz de arkadaşlarımızın ikinci kez bize göstermiş oldukları teveccüh omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırdı. Görev yaptığımız dört yıl içerisinde üniversitemizin başarı bayrağını bir adım daha öne çıkarabilmenin mücadelesini özveri ile verdik. Atatürk Üniversitesi kadro ve eleman açısından en iyi kadrolara sahip ve çok önemli bir misyon taşıyor. Bu şehrin ve üniversitemizin adını ve misyonunu dünya markası yapmak çabalarımız devam edecek”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.