ErzurumHaber Girişi : 26 Ağustos 2024 17:36

Polisin sıkı takibiyle yakalandı

Polisin sıkı takibiyle yakalandı
Erzurum'da sosyal medyada paylaşılan ve düğün konvoyunda araç içerisinden ateş edildiği görüntüler üzerine polis tarafından inceleme başlatıldı. TIKLA İZLE

Düğün konvoyundan gri renkli bir araç içerisinden ateş edildiği iddiasıyla paylaşılan video ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde olayın Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesinde gerçekleştiği tespit edildi.

 

Araç sahibi M.T isimli şahıs ile yapılan görüşmede kendi düğününün olduğunu, olay esnasında aracını kardeşi M.T isimli şahsın kullandığını söyledi.

 

M.T. isimli şahsa ulaşılarak yapılan görüşmede kendisine ait kurusıkı silah bildirim kartı bulunan kurusıkı tabancasıyla konvoyda ateş ettiğini kabul etti. Kurusıkı tabanca M.T isimli şahıstan teslim alınırken olayla ilgili Gürcükapı Polis merkezi amirliğince tahkikat başlatıldı. İHA - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 1 gün bile sürmez 27 Ağustos 2024 12:02

    Atatürk'e hakaret edecen Haci bile 2 günde salındı. Bunları 2 saat bile tutmaz. İnsanları rahatsız etmeleri ile kalırlar. Bunları terör şubede yargılamak lazım.

  • HAS DADAŞ 27 Ağustos 2024 09:08

    Peki işlediği cürumdan hasıl olan topluma verdiği huzursuzluk ne olacak?Birde parmak sallasaydınız;" hııım bir daha yaparsan kulağını çekerim" diye. tahkikat miş !