BölgeHaber Girişi : 01 Nisan 2011 00:09

Polat'a teşkilatlardan destek!..

Polat'a teşkilatlardan destek!..
MHP'nin genel seçimlerdeki iddialı isimlerinden Cezmi Polat, ilçe gezilerinde hem teşkilat mensuplarından hem de halktan büyük ilgi görüyor.

Erzurum Ajans-MHP’nin genel seçimlerdeki iddialı isimlerinden Cezmi Polat, ilçe gezilerinde hem teşkilat mensuplarından hem de halktan büyük ilgi görüyor. Hafta sonundan bu yana seçim çalışmalarını ilçelerde sürdüren Polat, gittiği her ilçede yoğun bir ilgi görüyor.

Parti tabanının ve seçmenin desteğini arkasına alan MHP eski Milletvekili ve eski il başkanı Cezmi Polat, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürüyor. Pasinler ile başlattığı ilçe gezilerine ara vermeden devam eden Polat, gördüğü ilgiden oldukça memnun. Hem partililerin hem de ilçelerde yaşayan halkın adeta ‘bağrına’ bastığı Polat, MHP’nin seçimlerdeki en büyük kozu olacak gibi gözüküyor.

“Erzurum’dan kimi milletvekili görmek istersiniz?” sorusu doğrultusunda yapılan bazı anketlerde, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın ardından ikinci sırada ismi telafuz edilen Cezmi Polat’ın estirdiği olumlu havanın, ülkücü camiayı da heyecanlandırdığı belirtiliyor. Polat’ın uzun yıllar il başkanlığı yaptığına dikkat çeken ülkücü isimlerin siyasi kulislerde, “Ülkücü camianın duygularına tercüman olacak ismin Cezmi Polat olduğunu düşünüyoruz. MHP zaten genel seçimlerde yıldızı parlayan bir parti olacaktır. Cezmi Polat’ın da bu süreçte partimize ciddi katkıları olacağına inanıyor ve kendisini destekliyoruz” diye görüş belirttikleri öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.