BölgeHaber Girişi : 15 Eylül 2011 12:47

Polat Pasinler'e veda etti!..

Polat Pasinler'e veda etti!..
Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, veda ziyaretlerinin son gününde kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle vedalaştı.

Erzurum Ajans-Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, veda ziyaretlerinin son gününde kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle vedalaştı.

İlçedeki kurum amirleriyle kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelen Erzurum’un Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, bir yerden bir yere giderken ister istemez insanları hüzün kapladığını, Pasinler’de görev yaptığı sürece hiçbir kurum amirinden incinmediğini, dostane bir çalışma ortamı içerisinde geçen sürede ilçe içinde bir şeylerin yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Pasinler’de görev yaptığı zaman içerisinde çalışmalarına destek veren herkese teşekkür ettiğini söyleyen Polat, Kurum amirleri ve personellerden helallik isteyip, vedalaştı.

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, daha sonra Köprüköy Kaymakamı Abdurrahman İçyer ve İhlas Haber Ajansı Pasinler Temsilcisi Murat Çankaya ile birlikte Hacı Rüştü Kıraathanesinde kahvaltı yaptıktan sonra tarihi Pasinler Kalesini gezip, hatıra fotoğrafları çekildikten sonra Pasinler’e veda etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.