BölgeHaber Girişi : 18 Mayıs 2010 15:22

Pasinler'e yeni banka şubesi!..

Pasinler'e yeni banka şubesi!..
Erzurum’un Pasinler ilçesine kurulması düşünülen Halk Bank şubesi için banka görevlilerinden oluşan heyet ilçede incelemelerde bulundu.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesine kurulması düşünülen Halk Bank şubesi için banka görevlilerinden oluşan heyet ilçede incelemelerde bulundu.
Halk Bankası Erzurum Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, Erzurum’un Pasinler ilçesinde Halk Bankası şubesi açma çalışmaları için Pasinler’de incelemelerde bulundular. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır ve Pasinler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Şenyurt ile beraber ilçede banka şubesi açabilecek iş yerlerini gezerek yer tespitinde bulundular.
Halk Bankası Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, bankalarının Erzurum’un bazı ilçelerinde şube açma çalışmalarına başladığını, bu ilçelerden biri olan Pasinler’de de gerekli fizibilite çalışmalarının yanı sıra ilçenin ekonomik potansiyeli hakkında araştırmalar yaptıklarını söyledi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Seroğtlu, Halk Bankası Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş’a ilçeye son zamanlarda yapılan yatırımlar hakkında da bilgi vererek, ilçelerinin acil olarak Halk Bankası şubesine ihtiyaç duyduğunu Pasinler’e kurulması düşünülen Halk Bank şubesinin de yerinde bir karar olduğunu söyledi.
Sertoğlu, ayrıca Erdoğan Başıhoş ve misafirlerini incelemelerden sonra Türkiye genelinde ünlü olan Hacı Rüştü Çayevinde ikramlarda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.