İlçelerHaber Girişi : 14 Aralık 2011 15:33

Pasinler`de Madde bağımlılığı konferansı

Pasinler`de Madde bağımlılığı konferansı
Erzurum Pasinler ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesince “Madde kullanımı ve bağımlığı” konulu konferans düzenlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesince “Madde kullanımı ve bağımlığı” konulu konferans düzenlendi.

Pasinler Lisesi salonunda düzenlenen konferansta polis memuru Fatih İkiz, öğrencilere “Madde kullanımı ve bağımlılığı” hususlarında aydınlatıcı bilgiler aktardı. Fatih İkiz, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, bağımlık süreci, bağımlı olanların kaybettikleri, bağımlı olmayanların kazandıkları, bağımlılık yapan maddelere temas yaşı, sigara ve alkolün zararları, tedavi merkezleri gibi konularda okul öğrencilerine sine vizyon eşliğinde slayt gösterileriyle bilgi verdi.

Konferans sonrası Pasinler Lisesi Müdürü Resul Polat ve öğretmenler, Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne ve Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine, okullarında düzenledikleri “Madde kullanımı ve bağımlığı” konferans için teşekkür ettiklerini belirttiler
.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.