BölgeHaber Girişi : 21 Mayıs 2010 11:24

Pasinler'de KÖYDES toplantısı!..

Pasinler'de KÖYDES toplantısı!..
Erzurum'un Pasinler ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı. Toplantıda 2010 yılında görev verme ve bütçe görüşüldü.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı. Toplantıda 2010 yılında görev verme ve bütçe görüşüldü.

 
Pasinler Köylere Hizmet Götürme Birliği genel kurulu Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca toplantı salonunda ilçe kaymakamı Zekai Erdem başkanlığında toplandı. Toplantıda 2009 yılında KÖYDES’in yaptığı yatırımlar ve hizmetlerin yanı sıra bütçe görüşmeleri yapıldı.
İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, toplantıda 2010 yılında 4 köye 2. kat asfalt çalışmalarının olacağını belirterek, 8 köyde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının yapılacağını kaydetti. Erdem, köylerin sistematik olarak sorunlarının takip edilmesi için sinevizyon eşliğinde hazırlanan köylerin mevcutlarını gösterecek olan formlar hakkında muhtarlara bilgi verdi.
Köylere Hizmet Götürme Birliği 2010 yılı bütçesi 3 İl Genel Meclis Üyesi ve 56 köy muhtarıyla görüşülerek karara bağlandı.
İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, hafta İçi 11 kişilik gruplar halinde köylerin mevcutlarını gösteren formların doldurulmasına başlanacağını, hangi köyün acil yardıma muhtaç olduğunu bu doldurulacak olan formlarla daha kolay tespit edeceklerini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.