BölgeHaber Girişi : 20 Eylül 2011 17:13

Pasinler'de bir kitap yeter kampanyası!..

Pasinler'de bir kitap yeter kampanyası!..
Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölüm başkanlığı öğrencileri tarafından bir kitap yeter yardım kampanyası başlatıldı.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölüm başkanlığı öğrencileri tarafından bir kitap yeter yardım kampanyası başlatıldı.

Pasinler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölüm başkanı Ferhat Boztoprak ve turizm kulübü üyelerinin destekleriyle başlatılan kampanya doğrultusunda Pasinler ilçesine bağlı köylerde yaşayan yoksul öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımı yapılacak. Kampanya çerçevesinde şuana kadar toplanan malzemeler Pasinler Meslek Yüksek Okulu bünyesinde ki turizm kulübünde biriktirilmeye başlanıldığı belirtilirken İlçe esnafının da yardımlarıyla devam eden kampanyada toplanan malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

Pasinler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Ferhat Boztoprak, başlatmış oldukları kitap kampanyasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere öğrenim hayatlarına kolaylık sağlaması için düzenlediklerini, kampanya ya herkesin katılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.