BölgeHaber Girişi : 01 Eylül 2011 01:35

Pasinler'da zafer bayramı coşkusu!..

Pasinler'da zafer bayramı coşkusu!..
30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yıldönümü ilçe hükümet konağı önünde düzenlenen programla kutlandı.

Erzurum Ajans-30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yıldönümü ilçe hükümet konağı önünde düzenlenen programla kutlandı.

Yurt genelinde coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yılı Erzurum'un Pasinler ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı. İlçe hükümet konağındaki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törende daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Pasinler Garnizon Komutan vekili Jandarma Yüzbaşı Abdülkadir Acar yaptı.

Güngör konuşmasında "30 Ağustos; Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamış olduğuna vurgu yapan Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yılında bir kere daha aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Jandarma Yüzbaşı Abdülkadir Acar, bu yıl ki 30 Ağustos Zafer Bayramını dini bayramımız olan Ramazan Bayramıyla birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını, programa katılan bütün katılımcıların bayramını kutladığını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.