İlçelerHaber Girişi : 22 Mayıs 2013 12:21

Pasinler tecavüz davasında karar yok

Pasinler tecavüz davasında karar yok
Erzurum'un Pasinler ilçesinde öğretmen A.K.'yi darp ederek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan iki sanığın yargılanmasına bugün Erzurum Adliyesi'nde devam edildi.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-PASİNLER İlçesinde Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A.K.'ye tecavüz girişiminde bulunarak ağır yaralayan 24 yaşındaki tutuklu sanıklardan Ümit A. İle Kadir N."nin yargılanmasına Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Tutuklu sanıklardan Ümit A.,"Ben cezamı istiyorum" derken Kadir N. ise,"Duruşmalara katılmak istemiyorum" dedi.

"BEN CEZAMI İSTİYORUM"

Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne kendi el yazısıyla yazdığı dilekçesini gönderen 24 yaşındaki Ümit A. Şu cümlelere yer verdi:

"Benim hakkımda üzerimi atılı bulunan suç ile alakam olmadığını, diğer duruşmalarda belirttim hem ailem hem de babam mağdur durumdayız. Ben 2 yıl 17 gündür suçsuz yere yatıyorum. Ben cezamı istiyorum, tahliyemi istiyorum."diye ifade verdi.

"DURUŞMALARA KATILMAK İSTEMİYORUM"

Tutuklu sanık Kadir N. ise,"2.5 yıla aşkın süredir suçsuz yere yatıyorum. Davanın bu şekilde sonuçlanmayacağını düşünüyorum. Ben duruşmalara katılmak istemiyorum" dedi.

MÜEBBET HAPİSLE YARGILANIYORLAR

Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma, nitelikli kişi hürriyetinden yoksun bırakma, nitelikli cinsel saldırı' suçlarından yargılanan Kadir N. (24) ve Ümit A.(24) haklarında ağırlaştırılmış müebbet ve 32 yıldan 54 yıla kadar hapis cezası istemi ile yargılanıyorlar.

Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.