İlçelerHaber Girişi : 06 Aralık 2011 12:06

Pasinler HEM`den 14 yeni kurs

Pasinler HEM`den 14 yeni kurs
Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu olmasına rağmen kurs açmaya devam ediyor.
Erzurum Ajans-Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu olmasına rağmen kurs açmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde açtığı kurslarla ilklere imza atan Erzurum’un Pasinler İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sene sonu olmasına rağmen, açılan mevcut var olan kurslara yenilerini açmaya hazırlanıyor.

Pasinler Halk Eğitim Merkezi’nce Özürlü Bakım Kursu, İngilizce Kursu, Bilgisayar Kullanım Kursu, Okuma Yazma Kursu, Saz Kursu, Gitar Kursu, Kalorifer Ateşçiliği Kursu, Halk Oyunları Kursu, Makine Nakıs Kursu, Ebru Kursu, Doğalgaz Tesisatçılığı Kursu, Web Tasarım Kursu, MTSK Sürücü Kursu ve KPSS gibi dallarda 14 kurs daha açacağını duyuruldu.

Pasinler İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Pasinler HEM’in 2011 yılında açtığı kurslara ek olarak ilçe insanının ileriye dönük ve istihdam sağlayabilecek kursların açıldığını, sene sonu olmasına rağmen 14 yeni kurs açtıklarını, bu açılan yeni kurslara başvuruların başladığını söyledi.
T
anrıkulu, başvuruda bulunacak vatandaşların en kısa sürede müracaat etmelerini, kurs açıldıktan sonra kayıt yapılamayacağının uyarısında bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.