ErzurumHaber Girişi : 05 Temmuz 2014 15:52

Palerium AVM'ye demir kat

Palerium AVM'ye demir kat
Erzurumajans-Erzurum'da yeni açılan Palerium AVM'nin üst kısmına yeni bir kat atılması çirkin bir görüntü oluştururken adeta şehrin dokusunu bozdu.
Erzurumajans-Erzurumajans-Erzurum'da yeni açılan Palerium AVM'nin üst kısmına yeni bir kat atılması çirkin bir görüntü oluştururken adeta şehrin dokusunu bozdu.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Palerium AVM'nin üst kısmına sonradan demir direklerle yeni bir kat atılması şehrin tam merkezi caddesinde çirkin bir görüntü oluşturdu. Palerium AVM'nin üst kısmına demir direklerle sonradan yeni bir kat atılmasına tepkiyle yaklaşan vatandaşlar, AVM açıldıktan sonra Erzurum'un en merkezi yeri olan Cumhuriyet Caddesi'nin güzelliğinin ortadan kalktığını ifade ettiler.

Bölgede yaşanan trafik sorununa da tepki gösteren vatandaşlar, AVM'yi bölgede yapanların maalesef bu sorunu görmezden geldiğini, üstelik AVM yönetiminin de araç parkını ücretli yapmasının bu sorunu en üst seviyeye çıkardığını dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Taş 01 Ocak 1970 02:00

    Haberi okuyanda zannedecek Erzurumda bir şehir dokusu var! Sadece caddede mi var olmayan dokuya aykırılık..Neresi düzgünki kardeşim!!!

  • dadadsss 01 Ocak 1970 02:00

    çoh güzel oldu, ellerinize sağlık kılıçoğluna olan mahkumiyetimiz bitti...