BölgeHaber Girişi : 19 Şubat 2011 13:16

Palandöken'de turist yoğunluğu!..

Palandöken'de turist yoğunluğu!..
Son günlerde etkili olan yağışla kar kalınlığı 65 santimetreye ulaşan Palandöken'de, tatil yapan turistler kayağın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Erzurum Ajans-Son günlerde etkili olan yağışla kar kalınlığı 65 santimetreye ulaşan Palandöken’de, tatil yapan turistler kayağın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Uzun süren kuraklığın ardından son günlerde etkisini artıran kar yağışı, Palandöken Dağı’ndaki kar kalınlığı 65 santimetreyi buldu. 21 ve 27 No'lu pistler, 22 No'lu vadi ve hallpass pistlerinde kayağın yapıldığı Palandöken’de Rus, Ukrayna ve İranlı turistler, tatilin keyfini çıkarıyor.

Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın ardından farklı ülkelerdeki acentelerin gelmeye başladığını belirten Palan Otel Genel Müdürü Leyla Mutlutürk,

“Palandöken Kayak Merkezi, Erzurum 2011 Winter Universiade ile tanındı. Başarılı geçen organizasyon çok iyi reklam oldu. Avrupa'dan gelen acentelerle anlaşmalar yapıyoruz. Organizasyonun getirdiği olumlu etkiyi gelecek yıl göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.