İlçelerHaber Girişi : 28 Temmuz 2012 13:30

Palandöken'de iftar

Palandöken'de iftar
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Terör Şehitleri Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğinde Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Terör Şehitleri Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğinde Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldi.
Başkan Bulutlar, geçtiğimiz ay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan parkın Palandöken’in nefes alanlarından biri olduğunu belirterek, “Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Rahmeti bol, bereketi bol ve cehennemden kurtuluş anlamına gelen ramazan ayının en önemli unsurlarından birisi herkesin evinde sıcak yemeğinin olmasıdır. Biz şu anda burada iftar yaparken rahat bir şekilde iftar açtığımı söylemek istiyorum. Çünkü ilçemizde şuan sıcak yemeği olmayan hiçbir ev yoktur. 2 tane iftar çadırımız var. Allah’ımıza şükürler olsun dolu dolu geçiyor. Dün itibariyle iftar çadırlarında orucunu açanların sayısı bin 200’e ulaştı. Öyle tahmin ediyorum ki sayı daha da aratacak. Hatta evlere bile yemek gönderiyoruz. Mahallelerimizde yardımlarımızı dağıtıyoruz. Dolayısıyla Ramazanımız bereketli, rahmetli geçiyor” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.