İlçelerHaber Girişi : 21 Ekim 2012 14:00

Palandöken Belediyesi Bayarama hazır

Palandöken Belediyesi Bayarama hazır
Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'nın rahat ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi, Kurban Bayramı'nın rahat ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.

Bayram süresince belediye hizmetlerini aksamadan sürdüreceklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşların belirtilen yerlerde kurbanlarını kesmeleri konusunda uyardı.

Başkan Bulutlar, Kurban Bayramı'nın huzur ortamında geçmesi ve belediye hizmetlerinin aksamaması için zabıta, fen işleri, temizlik ve park bahçeler müdürlükleri tam mesai yapacaklardır." dedi. Bulutlar, kurban pazar yerlerinin de belirlendiğini hatırlatarak "Yenişehir 1. Marketler Güvendik Alışveriş Merkezi altı, Yunus Emre Mahallesi eski Mal Meydanı, Harput Mahallesi Selçuklular Yapı. Kop Altı ve Yıldızkent Yıldız Cami yanı pazar yerinden kurbanlık satın alınabilir." diye konuştu.

Kurban Kesim yerleri olarak da Yeni Şehir Erkek Öğrenci Yurdu Yanı, Kayakyolu İ.Ö.O altı, Yunus Emre Mahallesi İlçe Jandarma Komutanlığı karşısı, Suat Aslan Cami arkası, Yıldızkent Pazar Yeri, Habip Baba Cami arkası ve Mevlana evleri arkası da kurban kesimi yapılabilecek. Başkan Bulutlar, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda kurbanlarını kesmelerini istiyoruz. Açık alanlarda rastgele kurban kesimine ve atıkların çevreye bırakılmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Açık alanlarda halkımızın et çekimi yapmamalarını ve kötü görüntü sergilememelerini rica ediyoruz. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirirken çevreye karşı daha duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Bayram süresince belediye ekiplerimiz kurban artıkları ve rutin temizlik çalışmalarına aralıksı devam edecektir. Olumsuzluklar karışısın da belediyemize ait 317 05 94 veya 95 numaralı telefonları aramalarını istiyoruz. dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.