BölgeHaber Girişi : 08 Temmuz 2010 16:24

Ovacık'ta 2011 standı!..

Ovacık'ta 2011 standı!..
Erzurum 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, Artvin Kafkasör ve Erzurum Ovacıkta açacağı iki ayrı stantla kış oyunları organizasyonuyla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verecek.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, Artvin Kafkasör ve Erzurum Ovacık’ta açacağı iki ayrı stantla kış oyunları organizasyonuyla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verecek.
ARTVİNLİLER 2011 İLE TANIŞACAK
Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 30.düzenlenen, Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali 9-10-11 Temmuz tarihleri arasında Kafkasör Yaylası’nda gerçekleştirilecek. 9 Temmuz Cuma günü Halit Paşa Camii önünden Valilik Meydanı’na yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak şenliklerde Artvinliler, düzenlenecek birbirinden ilginç etkinliklerle eğlenme fırsatı bulacak. Yurt içi ve yurt dışından binlerce Artvinliyi bir araya getirecek olan festivale bu yıl, Erzurum 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü de açacağı stantla katkıda bulunacak. Stantta Artvinlilere, organizasyon hakkında verilecek genel bilginin yanı sıra, oyun konsolu Nintendo Wii ile kış oyunları simülasyonu oynatılacak ve çeşitli promosyon ürünleri dağıtılacak.
OVACIK’A 2011 STANTI DAMGA VURACAK
Kent içi ve dışında düzenlenen sportif ve kültürel etkinliklerde açtığı stantlarla ilgi odağı haline gelen Erzurum 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, bu sayede hem kış oyunları hakkında vatandaşların merakını gideriyor hem de oyunlar için yapılan tesislerin son durumu ile ilgili vatandaşlara bilgi veriyor. Bu amaçla bu yıl ilki gerçekleştirilecek Ovacık Şenlikleri’nde de bir stant açacak olan Erzurum 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, katılımcılara organizasyon tanıtımı ve promosyon ürünleri dağıtımı gerçekleştirecek. Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nun katılacağı şenliklere ilginin yoğun olması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.