ErzurumHaber Girişi : 07 Mayıs 2013 13:57

OSB'den Küçükler'e ziyaret

OSB'den Küçükler'e ziyaret
Yapılan seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Yapılan seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.

Küçüklerle bir süre sohbet eden Ergüney başkan sanayiciye kolaylık sağlanması noktasında destek istedi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ve Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Ahmet Altan Başkan Küçükleri makamında ziyaret etti. Başkan Küçüklerle bir süre sohbet eden Ergüney, sanayicinin sorunlarının çözümü noktasından Küçükler'den destek istedi. Ergüney Organize Sanayi Bölgesi'ni tüccar zihniyetiyle değil sanayici zihniyetiyle yöneteceklerini belirterek , Organize Sanayi Bölgesinde rant getiren değil üretimin yapıldığı ucuz arsalar oluşturmayı planladıklarını kaydetti. Ergüney,"Sanayi üretimi yapmayan kimseye arsa tahsis etmeyeceğiz" dedi.

Başkan Küçükler de Organize Sanayi Bölgesinde yeni yapılan alışveriş merkezini kastederek, bu yatırımın doğru olmadığının altını çizdi. Bir önceki yönetime de bu konudaki tereddütlerini ilettiğini belirten Küçükler, "O zaman bize siz karışamazsınız denilmişti" dedi. Başkan Ergüney, yapılan iş merkeziyle ilgili olarak hukuki süreci başlattıklarını belirterek, meseleyi sulh yoluyla çözmeye çalıştıklarının altını çizdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.