BölgeHaber Girişi : 08 Temmuz 2010 14:43

Oltulu muhtarlara eğitim semineri!..

Oltulu muhtarlara eğitim semineri!..
Erzurumun Oltu ilçesinde muhtarlara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Erzurum İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünce Oltu Toplum Merkezinde düzenlenen

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu ilçesi’nde muhtarlara yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Erzurum İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nce Oltu Toplum Merkezi’nde düzenlenen seminerde muhtarların sorumlulukları, kurumların sorumlulukları, ulusal adres veri tabanı, kimlik paylaşım sistemi, adres kayıt sistemi ve evlendirme konusunda muhtarlara bilgiler verildi.
Erzurum İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Kaya, Palandöken İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Zeki Çakmur ve Oltu İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhami akyel tarafından verilen eğitime merkez ve köylerden gelen yaklaşık 40 muhtar katıldı.
Oltu Muhtarlar Derneği başkanı Fikrettin Delice, seminerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, önümüzdeki dönemde muhtarlar olarak vatandaşların işini hem daha sağlıklı hem de seri olarak yapabileceklerini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.