BölgeHaber Girişi : 09 Mart 2011 13:31

Oltu'dan Türkiye'ye satış yapıyor!..

Oltu'dan Türkiye'ye satış yapıyor!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde doğrama işi yapan Temel Demirtaş, yaptığı laminant kapıları, yurdun dört bir tarafına pazarlıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu ilçesinde doğrama işi yapan Temel Demirtaş, yaptığı laminant kapıları, yurdun dört bir tarafına pazarlıyor.

Oltu Doğutaş Sanayi Sitesi’nde 30 yıldır kapı ve pencere doğrama ustalığı yapan Temel Demirtaş’ın, yaptığı laminat kapılarının ünü ilçe sınırlarını aştı. 10 kişinin çalıştığı atölyede yapılan laminat kapıları Diyarbakır’dan Edirne’ye Bolu’dan Antalya’ya kadar bir çok kente pazarladığını anlatan Demirtaş, yurt dışına satış için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yaptığı ürünlerde müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu kaydeden Demirtaş, “Her iklime ve her bütçeye göre yaptığımız kapılarda müşterilerin memnuniyetini gözetiyoruz. Öyle olduğu için de farklı şehirlere yaptığımız satışlarda son yıllarda önemli bir artış yaşandı” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.