İlçeler Haber Girişi : 08 Aralık 2011 11:30

Oltu`da madde bağımlılığı semineri

Oltu`da madde bağımlılığı semineri
Erzurum`un Oltu ilçesinde Denetimi Serbestlik hizmetleri kapsamında Oltu Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı`nca ilk ve orta dereceli oku
Erzurum Ajans-Erzurum`un Oltu ilçesinde Denetimi Serbestlik hizmetleri kapsamında Oltu Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı`nca ilk ve orta dereceli okullarda "Madde kullanımı ve bağımlığı ile mücadele" konulu etkinlik düzenlendi.

Oltu İlköğretim Okulu Salonu`nda düzenlenen programda madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele görsel sunum ve tiyatrolu olarak öğrencilere anlatıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Denetim Serbestlik Şube Şefi Bülent Demirel, etkinlikle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra Oltu Sağlık Grup Başkalığı`ndan görevli pratisyen Dr. Hatice Şahin ve Dr. Ercan Çiğili madde bağımlılığı ve kullanımı hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.
Programın son bölümünde Samsun`dan gelen Samsun Tiyatro Temaşa grubu, "madde bağımlılığı" isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Öğrenciler sunum ve tiyatronun çok faydalı olduğunu dile getirdiler. Aynı proje kapsamında Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu`nda da öğrencilere bir sunum yapılacak. Etkinlik Oltu Kapalı Cezaevi`nde yapılacak programla sona erecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.