BölgeHaber Girişi : 19 Kasım 2011 17:32

Okul servisinden esrar çıktı

Okul servisinden esrar çıktı
Erzincan Polisi`nin takibi sonucu, okul servisi ile Van`dan İstanbul`a uyuşturucu madde taşıyan bir araç içerisinde 92 kilogram toz esrar ele geçirildi.
Erzurum Ajans-Erzincan Polisi`nin takibi sonucu, okul servisi ile Van`dan İstanbul`a uyuşturucu madde taşıyan bir araç içerisinde 92 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü`nün uyuşturucu tacirlerine yönelik başarılı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Van`daki depremi fırsat bilen uyuşturucu kaçakçıları bu kez bir okul servisini kullanmak istedi ancak başarılı olamadı. Erzincan - Erzurum Karayolu üzerinde yol kontrolü yapan kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri(KOM) şüphe üzerine karayolunda 34 plakalı bir minibüsü takip altına aldı. Uzun süren takibin ardından kontrol noktasında durdurulan aracın içerisinde narkotik köpeği Rota
tarafından yapılan aramada aracın arka kısmına yerleştirilen patates çuvallarının altında gizlenmiş, paketler halinde 92 kilogram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü B.D gözaltına alınırken, aracın Van`dan İstanbul`a gittiği öğrenildi.

Olay yerine gelerek inceleme yapan Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, uyuşturucuyla mücadeleye devam edeceklerini belirterek, "Van`ın yaşamış olduğu kötü hadiseyi suçlular kendi lehine kullanmak için böyle bir uyuşturucu kaçakçılığı yolunu izlemişlerdir. Kaçakçılık şubemizin geçmiş dönemlerde yaptığı risk analiz çalışmaları değerlendirmeleri sonucunda burada görüldüğü gibi 90 kilogram toz esrar ele geçirilmiştir" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.