ErzurumHaber Girişi : 26 Mart 2012 16:15

Öğrencilerden trafik müdürlüğüne ziyaret

Öğrencilerden trafik müdürlüğüne ziyaret
Erzurum Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencileri Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Erzurum Ajans-Erzurum Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencileri Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler, trafik güvenliği konusunda polis ağabey ve ablalarından bilgi aldılar. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli personelin maddi ve manevi katkıları ile gerçekleştirilen trafik güvenliği eğitiminin temel amacının 5-12 yaş grubundaki çocukların trafik kuralları, trafik işaret ve levhaları hakkında bilgilendirilmesi, bu bilgilerle ebeveynlerinin yaptıkları hatalar için onları uyarabilmeleri ve polis-halk ilişkilerinin güçlendirilmesi olduğu belirtildi.

Verilen eğitim sırasında ve sonrasında öğrenci ve öğretmenlerden gelen talep üzerine, çocuklara resmi ekip otoları ve donanımı tanıtılarak çocuklarla hoş bir vakit geçirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.