BölgeHaber Girişi : 16 Haziran 2011 13:24

Öğrenciler eserlerini sergiledi!..

Öğrenciler eserlerini sergiledi!..
Erzurum Narman'da 18 Mart İlköğretim Okulu 6. 7 ve 8 'inci sınıf öğrencileri, 2010 - 2011 eğitim - öğretim yılı içerisinde yaptıkları eserlerden oluşan bir sergi açtı.

Erzurum Ajans-Erzurum Narman’da 18 Mart İlköğretim Okulu 6. 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri, 2010 - 2011 eğitim - öğretim yılı içerisinde yaptıkları eserlerden oluşan bir sergi açtı.

18 Mart İlköğretim Okulu Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Mihriban Balli ve Betül Metin’in gözetiminde öğrencilerin yaptığı eserlerin yer aldığı sergi Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz ve Cumhuriyet Başsavcısı yaptı.

Öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları sulu boya, yağlı boya, pastel boya resimleri ve günlük hayatı kolaylaştıracak çeşitli icatlarınının yer aldığı sergi, büyük ilgi gördü.

Sergiyi gezen Kaymakamı Atasoy, çocukların yaptığı icatları tek tek inceleyip bilgi aldı. Okul Müdürü Yılmaz Ağbaş ise çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılmasında öğretmenlerinin emeğinin göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Sergide en fazla ilgiyi 8’inci sınıf öğrencilerinden Saliha Akyüz’ün yaptığı icat gördü. Narman’da ve Erzurum’da kışın binaların saçaklarından sarkan buzların vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu söyleyen Akyüz, yaptığı icatla saçak altlarına kurularak buz sarkaçlarının zaman zaman temizlenerek tehlike ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.