O koltukta bir şey var!

Muhyettin Aksak.

Yakutiye Belediye Başkanıydı. Refah'tan kazanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını istiyordu. Partisi Refah, onu aday göstermedi. O da, il başkanlığı dahi yaptığı partisinden bir kalemde istifa etti. Büyük Birlik Partisi'ne geçti. O partiden aday oldu ama seçilemedi. O yarışı Mahmut Uykusuz kazandı..

***

Ebubekir Üstün Gülakar.

Yakutiye Belediye Başkanıydı. MHP'den kazanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını istiyordu. Partisi MHP ile seçimi kazanamayacağını anlayınca seçime bir süre kala AKP'ye geçmişti. Bu partiden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu. Ama yeni partisi onu aday etmedi. Ahmet Küçükler Büyükşehir adayı edildi ve o kazandı.

***

Ali Korkut

Yakutiye Belediye Başkanı. AKP'den kazanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı filan düşünmüyor. Yine partisinden Yakutiye adayı gösterilmek istiyor. Bugünlerde morali bir hayli bozuk. Gelişen olaylar sebebiyle artık aday edilmeyeceğini bile düşünüyor.. İsmi gizliden gizliye 'MHP'nin adayı' olarak da konuşuluyor.

***

Bilmiyorum ama bu Yakutiye Belediyesi'nde bir şeyler var. Büyülü sanki! Fahrettin Atınç'ın dışında gelenler hiç rahat edemedi, bir sonraki dönemde hiç olamadılar..

***

Yoo, yoo.. Adamlarda bir şey yok. Ne varsa o koltukta var! Hele bir altına,üstüne bakın, muska falan olabilir! Lanetli koltuk vesselam!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.