ErzurumHaber Girişi : 17 Mart 2013 19:37

Nevruz kutlamalarında 27 gözaltı

Nevruz kutlamalarında 27 gözaltı
Erzurum'da bugün meydana gelen ve gün boyu aralıklarla devam eden nevruz olaylarında 27 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Erzurumajans-Erzurum'da bugün meydana gelen ve gün boyu aralıklarla devam eden nevruz olaylarında 27 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Erzurum'un Palandöken ilçesi eski Hayvan Pazarında BDP tarafından düzenlenen nevruz kutlamaları sırasında karşıt gruplar arasında olaylar çıktı. Olaylar gün boyu aralıklarla devam ederken polis tarafından 27 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 27 kişinin polis merkezlerinde sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Anti Miliiyetci 01 Ocak 1970 02:00

    asıl suç senn gibi irkci düşünenlerde birak kutlasinlar. ben kürt degilm ama kadir inanri gibi objektif bakiyorum olaya. bu ülkenn basina gelmişş en buyuk bela milliyetciliktir yazik ama sizlere yaziklar olsun!!

  • dadas kızı hülya 01 Ocak 1970 02:00

    suc onlarda degil suc onarı tepemize cıkaran hükümette meclise laır adam yerine koyarsan onlarda bunları yaparrrr :((( yazıklar olsun güzel ülkemiz ne hale geldiii