Erzurum Haber Girişi : 05 Şubat 2014 19:45

MÜSİAD ailesi Palandöken'de buluştu

MÜSİAD ailesi Palandöken'de buluştu
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul'da ikamet eden işadamları, Palandöken'de kayak yaptı, tarihi mekânları gezdi.
Erzurumajans-Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul'da ikamet eden işadamları, Palandöken'de kayak yaptı, tarihi mekânları gezdi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ında katılımı ile MÜSİAD Erzincan Şubesi'nin açılışını yapan Genel Başkan Nail Olpak, beraberindeki heyetle birlikte Erzurum'a gelerek hafta sonu nu burada geçirdi. Ayrıca bir gurup yönetim kurulu üyeleri ile MÜSİAD üyelerinden oluşan bir grup iş adamı da Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde kayağın keyfini çıkardılar. Ailelerinin de katıldığı kayak keyfinde MÜSİAD Genel Başkanı Olpak ve beraberindekiler, Erzurum'da kayak yapıp stres atarken, ilin tarihi ve turistik mekânlarını gezmeyi de ihmal etmediler.

MÜSİAD'lı iş adamları için Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu tarafından bir de özel program düzenlendi. Programda MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Altan Arslan, Erzurum'un 'yatsılık' geleneğini anlattı. Misafirlere ayrıca yöresel gelenek olan yatsılık nedeniyle yerel yiyeceklerden 'dut ve pestik çullaması ile fırında közlenmiş patates' ikram edildi. Programa AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ETÜ Rektörü Prof.Dr.Muammer Yaylalı ve MÜSİAD Erzurum Şubesi üyeleri de katıldı.

OLPAK:ERZURUM MİSAFİRPERVERLİĞİ BİR BAŞKA

Burada bir konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Erzurumlular'ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilin tarihi ve kültürünü gezerek, görerek ve yaşayarak öğrenmekten de büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ayrıca Konaklı Kayak Merkezi'nin doğa güzelliği, kar kalitesi ve pistlerinin mükemmel olduğuna da işaret eden Olpak, daha önceleri Karkalkaya ve Uludağ'da kayak yaptığını ancak Palandöken ve Konaklı'da ilk kez kayak yaptığını hatırlatarak, bundan böyle kış tatilini ve kayak yapmak için Erzurum'u tercih edeceğini vurguladı.

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr.Hüseyin Bekmez'de yaklaşık 60 kişilik MÜSİAD üyesini aileleri ile birlikte Erzurum'da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, Erzurum'un sadece ekonomik kalkınmasına değil, turizm açısından da kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.