BölgeHaber Girişi : 09 Haziran 2011 14:23

Muhtarlar için büro yapılacak!..

Muhtarlar için büro yapılacak!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak proje kapsamında, muhtarlara büro yapılacak.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak proje kapsamında, muhtarlara büro yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen

bilgisayar dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, muhtarların daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri için bir proje hazırlayacaklarını söyledi.

Muhtarların bulunduğu ortamları fiziki olarak güçlendireceklerini ifade eden Küçükler, "Muhtarlar halkımızla bizim aramızda önemli bir görevi yürütüyor. Bunun için muhtarlarımızı önemsiyoruz" dedi.

Bazı mahallelere bürolar yaparak, muhtarları orada toplayacaklarını ifade eden Küçükler, şunları kaydetti:

"Bir proje hazırlayıp, bu proje kapsamında muhtarlarımızın daha iyi fiziki ortamlarda çalışması için bürolar yapacağız. Birkaç mahallenin muhtarı aynı büroda çalışmalarını rahat bir ortamda yürütebilecek. Onlara bilgisayar da veriyoruz. Daha önce 32 bilgisayarı muhtarlarımıza dağıttık. Bugün de 40 bilgisayar dağıtacağız. "

Türkiye Muhtarlar Derneği'ne üye her muhtara bilgisayar dağıtılacağını anlatan Küçükler, yeni projeler yaparak her muhtarın bilgisayar ihtiyacını karşılayacaklarını vurguladı.

Köy yollarında asfalt çalışması yapılacağına da değinen Küçükler, "Biz köy yollarının asfaltlanması için bir çalışma yaptık. İl Özel İdaresi, karayolları ve belediye olarak köy yollarının asfalt çalışmasını yapacağız. Köy yolları bölümlere ayrıldı. Bir kısmını karayolları, bir kısmını İl Özel İdaresi, geriye kalan kısmı ise belediye olarak biz asfaltlayacağız" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.