SporHaber Girişi : 15 Mart 2012 17:20

Minik patenci Öcal umut veriyor

Minik patenci Öcal umut veriyor
Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün Buz Patencisi Erol Kaan Öcal, yaptığı hareketlerle usta buz patencilerine taş çıkartırken, gelecekte Erzurum ve Türkiye adına iyi bir buz patencisi olacağının sinyallerini verdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün Buz Patencisi Erol Kaan Öcal, yaptığı hareketlerle usta buz patencilerine taş çıkartırken, gelecekte Erzurum ve Türkiye adına iyi bir buz patencisi olacağının sinyallerini verdi.
25 Temmuz 2001 doğumlu olan minik patenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar tarafından Erzurum’a getirilen ve 2011 Üniversiade süresince alt yapıdaki çocukları çalıştıran Çinli Antrenör Lun Song’dan eğitim olan Erol Kaan Öcal, Kış Festivali Açılış Töreninde yaptığı gösteri ile kendisini izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatmıştı. İlköğretim 5. Sınıf öğrencisi olan Minik Patenci, üç yıldır yaptığı figür pateninde oldukça başarılı bir grafik çizerken, gelecek vaat eden sporcular arasına adını yazdırmayı başardı. İl Birinciliklerinin yanı sıra Türkiye şampiyonalarında da başarılı olan Erol Kaan Öcal, Türkiye şampiyonluğu ve üçüncülük derecesi bulunan Erol Kaan Öcal, hedefinin bir gün Türkiye’yi Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil etmek olduğunu söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.