İlçeler Haber Girişi : 01 Temmuz 2020 13:00

Minibüs Tır ile kafa kafaya çarpıştı

Minibüs Tır ile kafa kafaya çarpıştı
Erzurum’da Pasinler-Horasan karayolunda meydana gelen trafik kazasında minibüs ile tır kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçta sıkışan sürücü ağır şekilde yaralandı.
Erzurumajans-Edinilen bilgiye göre, Pasinler - Horasan karayolunda meydana gelen kazada Mehmet Zeki Topçu idaresindeki 25 AAV 532 plakalı yolcu minibüsü tek şeride düşen karayolunda Ercan Aktaş idaresindeki 41 TT 260 plakalı tırı sollamak isterken karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpıştı.



Kazda, çarpmanın etkisiyle minibüs ve dorsesinde kamyon taşıyan tır yola devrildi. Kazada olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildiği minibüsten çıkarılan yaralı şoför Mehmet Zeki Topçu olay yerine gelen ambülansla hastaneye kaldırıldı.



Araçların yola devrilmesi ile Pasinler Horasan karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sami abi 01 Ocak 1970 02:00

    Yaralılara geçmil olsun. Gün geçmiyorki o bölgeden kaza haberi gelmesin. Kazaya karışan araçların çoğu yabancı plakalı. Kazalar sürücülerin yolları bilmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Yetkililerin bir an önce gerekli önlemleri alması gerekir.