BölgeHaber Girişi : 26 Temmuz 2011 00:01

Milli sporcular olimpiyata hazırlanıyor!..

Milli sporcular olimpiyata hazırlanıyor!..
Rusya Soçi'de 2014'de yapılacak Kış Olimpiyatları'na Erzurum'da hazırlanan Milli kayakçılar Sabahattin Oğlağo ile Kelime Çetinkaya, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Rusya Soçi’de 2014’de yapılacak Kış Olimpiyatları’na Erzurum'da hazırlanan Milli kayakçılar Sabahattin Oğlağo ile Kelime Çetinkaya, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda başarılı yarışmalarıyla dikkat çeken Sabahattin Oğlağo ile Kelime Çetinkaya, 2014’de Soçi’deki Kış Olimpiyatları’na Erzurum’da hazırlanıyor. Şimdiye kadar üç Olimpiyata katılan Oğlağo ve Çetinkaya, 4’üncü Olimpiyat için gün sayıyor.

Dördüncü Olimpiyat hazırlıkları kapsamında yaz ortasında kentteki tesislerde antrenman yapan Oğlağo ve Çetinkaya, yaz döneminde güç antrenmanları yaparak kışa hazırlandıklarını söyledi. Türkiye'de kayak sporunda dört kez olimpiyatlara katılma başarısı göstererek bu anlamda bir rekor kırmak isteyen milli kayakçılar, omuz omuza Soçi’ye gideceklerini ve bir tarih yazacaklarını söyledi. Kayaklı koşuda mücadele eden rakiplerine gözdağı veren milli sporcular, “Erzurum'da güç ve kondisyon depolayıp, tüm rakipleri peşimizden koşturacağız. En önde varış çizgisine biz ulaşacağız. Rakipler bizden korksun” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.