SiyasetHaber Girişi : 24 Temmuz 2012 13:00

Milletvekili Yılmaz sorun dinliyor

Milletvekili Yılmaz sorun dinliyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinden sonra Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, vatandaşın sorunlarını dinliyor.
Erzurum Ajans-Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinden sonra Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, vatandaşın sorunlarını dinliyor.
Erzurum AK Parti İl binasında vatandaşlarla bir araya gelen Adnan Yılmaz vatandaşın dertlerini dinleyerek çözümü konusunda destek sağlıyor.
Yılmaz “ Bizim işimiz vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek, biz bu yüzden buradayız. Eğer onlara yardımımız dokunamayacaksa burada da olmanın anlamı yok. Biz vatandaşa yapabileceğimiz şeylerin sözünü veriyoruz. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz. Yapamıyorsak yapamıyoruz deriz. Ama kim olursa olsun elimizden gelen çabayı sarf edip yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Ayrıca kendisine gelen iftar davetleriyle ilgili olarak Yılmaz “Ben otellerde ve lüks restoranlarda olan iftar yemeklerine katılmıyorum. Çünkü oralarda lüks yemekler yemek zoruma gidiyor. Bunun yerine öğrencilere verilen iftar sofralarına konuk oluyorum oralarda iftar yapıyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.