İlçelerHaber Girişi : 16 Ocak 2012 13:49

Milletvekili Yılmaz Alvar'da dert dinledi

Milletvekili Yılmaz Alvar'da dert dinledi
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Pasinler’e bağlı Alvar Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Pasinler’e bağlı Alvar Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Erzurum’un Pasinler ilçesinde yapılan AK Parti İlçe Teşkilatının 4’ncü Olağan. Kongresine katılan Milletvekili Adnan Yılmaz, daha sonra Alvar Beldesine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunlarını bir bir not alan Adnan Yılmaz, Alvar’da bulunan göletin problemini çözmek boynunun borcu olduğunu söyledi.
Yılmaz, daha sonra Alvar Beldesinde kabri bulunan Alvarlı Muhammed Lütfü Efe Hazretlerini ziyaret ederek kabri başında dua etti. Avlarlı Efe Vakfı Başkanı Hasan Mazlumoğlu’ndan Efe Hazretleri hakkında bilgi alan Adnan Yılmaz, Efe Hazretlerinin babasının ve ondan sonra hakka kavuşan neslinin ölüm tarihlerinin mart ayı olmasının manidar olduğunu söyledi.
M
illetvekili Adnan Yılmaz’ın Alvar Belde ziyaretine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tunay Şenocak, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Pasinler İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Altınay ve Turan Gör'de eşlik ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • misafir 01 Ocak 1970 02:00

    şimdiye kadar neyi çözdünüz ki göletleri çözesiniz elizi vurmayın satarsınız insanları göletide kalmaz