SiyasetHaber Girişi : 22 Eylül 2015 17:27

Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kurban Bayramı'nın iman ve ibadeti tarihi bir sevinç atmosferinde buluşturan önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu söyledi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kurban Bayramı'nın iman ve ibadeti tarihi bir sevinç atmosferinde buluşturan önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu söyledi.

Milletvekili Taşkesenlioğlu, yayımladığı Kurban Bayramı Mesajı'nda; bayramların millet olma iradesini diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren müstesna günleri temsil ettiğini anımsatarak, "Bu mübarek günlerde Arafat'ta âdeta aklara bürünen milyonlarca Müslüman'ın Rabbimizin divanına durarak ellerini açtığı gibi bizler de bütün insanlık için Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Taşkesenlioğlu, şöyle devam etti: "Bayramlar, sevinçleri büyüten manevi bir iklimdir. Bu mübarek günlerde gönüllerin ağır yükü olan küskünlükleri ortadan kaldırmalıyız. Musafaha ederek, ziyaretleşerek, ikramda bulunarak; sevinç ve mutluluklara, birlik ve beraberliklere ortak olmalıyız. Bu mübarek gün barışın ve esenliğin; birlik içinde olma ruhunun, tefekkürün, sabrın, hassasiyetin, çaresizliği gidermenin, geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlarımıza yardım edip yakınlaşmanın bayramıdır. Bu vesileyle İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın barış, huzur ve esenlik içerisinde yaşamasını Cenâb-ı Hak'tan niyaz ederim."

Taşkesenlioğlu, terör saldırıları nedeniyle Kurban Bayramı'nın tüm yurt sathında buruk bir şekilde kutlandığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Terör saldırıları nedeniyle Mehmetçiğimiz ve emniyet mensuplarımız, şahadet şerbetini içerek şehitlik mertebesine ulaştı. Bu hain saldırılarda nice kahramanlarımız; ay yıldızlı bayrağımız, vatanımız ve ezanımız için her bir köşesi şehit kanıyla örülü cennet vatan ülkemiz için canını seve seve feda etti. Bu mübarek günü işte bu nedenle buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Şehit olan kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Ruhları şad, makamları cennet olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurum dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Taşkesenli Zeki Hoca Efendi? min her cuma günleri cuma namazına doğru vaizilerini evimizin karşısında taşkesenli camiisinde çok dinledim elini öptüm mübarek zatın zehra hanımda böyle bir zatın torunu olduğu için her zaman destekleriz allah yolunu açık etsin

  • Serkan 01 Ocak 1970 02:00

    Iyi bayramlar zehra hanim.kökenijizi arastirdim dedeniz seyh ahmet efendi irsat yoluyla erzuruma geliyor.arap kokenli.bir turk koyunde bir de kürt koyunde ev aliyor.toparlak ve taskesen. Ve sehir merkezinde ikamet ediyor.uc kummetler mahallesinde.birlestirici olma adina islamiyeti yayma adina elinden geleni yapiyor.siz de terore karsi durusunuzla dinimizin emrettigi öldurmeyiniz diyerek teroru lanetleyen cesur yurekli bir kadinsiniz.bilgi ve birikiminizden insallah sehir olarak faydalaniriz.koyunuZde yasayan insanlar dogru yolu bulur insallah.25 kisiyi tebrik etmek lazim. Baski altinda fislenmek adina size oy verme cesaretinde bulunmuslar.oralarda yasayan işkembeden konusur ancak.git karayazi tekmana oy kullanda gorelim?

  • M. Emin Alper 01 Ocak 1970 02:00

    Sizin de bayramınız mübarek olsun. Hürmetlerimle...