SiyasetHaber Girişi : 10 Aralık 2015 17:00

Milletvekili Ilıcalı'dan Başkan Sekmen'e seçim teşekkürü

Milletvekili Ilıcalı'dan Başkan Sekmen'e seçim teşekkürü
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı beraberindekilerle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı beraberindekilerle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. 

Parlamenter Ilıcalı, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. Prof. Dr. Ilıcalı, şöyle dedi: "Başkanım özellikle size teşekkür etmeye geldim. Seçim sürecinde bizim böyle başarılı bir netice almamızda çok büyük bir katkınız oldu. Hangi ilçeye gittikse Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin şantiyelerini ve yoğun çalışmalarını gördük. Yine hangi mahalleye gittikse, bütün milletvekili adaylarımızın yanına Büyükşehir Belediyesi'nin bir temsilcisini verdiniz, talepleri anında ilettik, anında çözüm bulundu. Sizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Allah AK Parti'nin önünü açtı, asil milletimiz de çok büyük bir oy verdi, huzur, istikrar ve güven geldi. AK Parti'mizin Erzurum'daki oy oranı Türkiye ortalamasının çok üstündedir. Oyunu en fazla artıran Büyükşehirlerden biriyiz. Ben size şahsım ve tüm milletvekillerimiz adına, Genel Merkezimiz adına çok teşekkür ediyorum, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Erzurum'da her yerde sizinle ilgili çok güzel ifadeler duyuyoruz. Tekrar tebrik edip, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." Başkan Mehmet Sekmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sekmen, şunları kaydetti: "Allah sizlerden de razı olsun. Ben Kartal Belediye Başkanı iken siz de İstanbul Belediyesi'ndeydiniz. Sizi bir akademisyen ve hoca olarak görüyorum. Bunu bürokratlığa çeviren nadir hocalardan birisiniz. Teorileri uygulamaya koymak çok zordur. Ülkemizde önemli projeleri hayata geçirdiniz. Parlamento'da bir dönem beraber bulunduk. Bu dönem de Allah nasip etti ve şehrimizin vekilliğini üstlendiniz. Gayretiniz, özveriniz, kadirşinaslığınızı yakinen biliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman yine beraber çalışacağız. İnanıyorum ki, şehrimize, ülkemize önemli katkılar sağlayacaksınız. Allah hem size hem bize bu aziz milletimize sürekli güzel hizmetler yapmayı nasip etsin."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.