BölgeHaber Girişi : 24 Ağustos 2011 17:31

Milletvekili Asak'a büyük ilgi!..

Milletvekili Asak'a büyük ilgi!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan dolayısıyla yaptığı ziyaret ve gezilerde, katıldığı etkinliklerde halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan dolayısıyla yaptığı ziyaret ve gezilerde, katıldığı etkinliklerde halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

Aziziye Belediyesi tarafından Tebrizcik Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan etkinliğine katılan Aksak, burada vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Etrafını saran vatandaşlardan bazıları, AK Parti iktidarının yaptığı başarılı hizmetler için teşekkür ederken, bazıları da sorunlarını aktardılar.

AK PARTİ’YE OY VERİLMEMESİ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK

Vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Milletvekili Aksak, AK Parti iktidarıyla ülkenin Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığını belirtti.

Erzurum’da her 10 kişiden 7’sinin AK Partiye oy verdiğini hatırlatan Aksak, “Partimiz son genel seçimlerde Erzurum’dan yüzde yetmiş oy almıştır. Geriye kalan yüzde 30 ise, AK Partili olmaya adaydır. Çünkü AK Parti’ye oy verilmemesi için hiçbir sebep yoktur. Hizmet mi hizmet var. Ülke bütünlüğü mü, ülke bütünlüğü var. Geçmişte bu ülkenin neler çektiğini bir hatırlayın. Asker iktidara göz kırpıyordu, iktidar askere göz kırpıyordu, ülke ekonomisi allak bullak olup, batıp gidiyordu. Şimdi dünya ekonomisi alt-üst alıyor, ama Türkiye ekonomisi mükemmel gidiyor. Çünkü sağlam bir yapı ve ciddi bir istikrar var.” dedi.

TÜRKİYE YÖN VEREN ÜLKE OLDU

“Dün dış politikada senaryoyu hazırlar, Türkiye’de bir figüranlık verirlerdi.” diyen Aksak şunları söyledi: “Şimdi Türkiyemiz, Başbakanımız ve AK Parti kadroları ne yapılacaksa onu ortaya koyuyor. Türkiye dış politikada yön veren ülke oldu artık. Geçmişte bu ülkenin başbakanlarının, yurtdışında başka liderlerin karşısında duruşları hepimizin yüzünü yere baktırıyordu. Oy verelim vermeyelim onlar bizim başbakanlarımızdı. Ama şimdi Başbakanımızla gururu duyuyoruz. Bu ülkenin bütün insanları başı dik bir şekilde seyrediyor. Başbakanımız, ülkemiz, vatanımız ve milletimiz için çok büyük bir değer ve önemli bir şans. Biz ülke insanı olarak bu değerin kıymetini biliyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.