BölgeHaber Girişi : 16 Mayıs 2011 13:27

Medya ve siyaset dünyasını üzen kaza!..

Medya ve siyaset dünyasını üzen kaza!..
CHP milletvekili adayı, ANKA Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, gazeteci Veli Özdemir, Ankara'da trafik kazası geçirdi.
Erzurum Ajans- ANKA Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, CHP milletvekili adayı, gazeteci Veli Özdemir, Ankara’da trafik kazası geçirdi. Omuriliği zedelenen ve ameliyata alınan Özdemir’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Gaziosmanpaşa Nenehatun caddesinde, özel aracı ile seyreden Özdemir, bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Belediyenin kazı çalışması yaptığı yolda, işçilere çarpmamak için direksiyonu kıran Özdemir, duvara çarparak durabildi.

Kaza sonucu omuriliğinde zedelenme meydana gelen Özdemir, Akay hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçirten ve sağlık durumu iyiye giden Özdemir’in en geç yarın taburcu edileceği bildirildi…

ANKA ajansının sahipleri arasında bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özdemir, Günaydın, Özgür Gündem, Siyah Beyaz, Akşam, Evrensel, Binyıl, Sabah ve Vatan gazeteleri ile UBA ajansında da çalıştı. Bu seçimde CHP’den milletvekili adayı olan Özdemir Ankara birinci bölgeden 9 sıra adayı gösterildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.