ErzurumHaber Girişi : 13 Eylül 2013 00:53

Masajla tedaviye yoğun ilgi

Masajla tedaviye yoğun ilgi
Spor masörü Erdal Yurtçu ile Ahmet Em, Fube Masaj Center ve Spor medikal Malzeme Salonu'nu hizmete açtı.
Erzurumajans-Spor masörü Erdal Yurtçu ile Ahmet Em, Fube Masaj Center ve Spor medikal Malzeme Salonu'nu hizmete açtı.

Erzurumlu iki spor masörü Erdal Yurtçu ile Ahmet Em Harput Mahallesi'nde Fube Masaj Center ve Spor Medikal Malzeme Salonu'nu hizmete açtı. Kısa süre önce açılan masaj salonunun yoğun ilgi gördüğünü belirten Erdal yurtçu, özellikle spor sakatlıklarında iyileşmenin daha hızlı ilerlemesine yardımcı olmak için bu salonu hizmete açtıklarını ifade etti.

Sporcuların sakatlık tedavisinde rehalibitasyon dönemi bakım dönemlerinde hizmet vermek için kolları sıvadıklarını belirten Yurtçu, "Hastalarımıza ameliyat ve cerrahi müdahalelerden önce manüel terapi uyguluyoruz. Önce hastanelere yönlendirdiğimiz hastaları doktorlar tarafından önerilen tedavi sonrasında gerekli tüm uygulamaları merkezimizde yapıyoruz. Türkiye'de çok az örneği bulunan salonumuzda hastalara mobilizasyonla özel teknikler uygulayarak hasta eklemlerinin hareket mobilitesini artırıyoruz"dedi.

Bunların yanı sıra bandajlama yaptıklarını ve spor medikal malzemelerini satışa sunduklarını da ifade eden Yurtçu, "Uzman masörler eşliğinde bel ağrısı, kas ağrısı, kramp, boyun ve bel tutulmaları, adale gerilmesi, stres ve yorgunluğa bağlı şikayetlerin tedavisinde de merkezimiz hastalara hizmet veriyor.

30 Yıllık tecrübesini konuşturacak

Erzurumlu ünlü spor masörü Erdal Yurtçu 30 yıldır bu mesleği yapıyor. Erzurumspor başta olmak üzere Türkiye'de bir çok Süper Lig ve profesyonel kulüpte masörlük yapan Yurtçu, mesleğinde 30 seneyi geride bıraktı. Ahmet Em ise Erdal Yurtçu tarafından yetiştirilen ve masörlükte önemli bir tecrübeye sahip isim. Em, 8 yıl aralıksız görev yaptığı Erzurumspor'dan Orduspor'a transfer oldu. Burada 10 yıl çalışan Ahmet Em, bir çok teknik adam ve futbolcu ile birlikte çalıştı ve mesaisini onların spor sakatlığı tedavisi için harcadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HARUN ŞENAYDIN 01 Ocak 1970 02:00

    HAYIRLI OLSUN SAĞLIK KONUSUNDA BENCE Bİ EKSİKLİK GİDERİLMİŞ OLDU