EğitimHaber Girişi : 25 Ocak 2014 14:32

''Maddeye değil hayata bağlan'' semineri

''Maddeye değil hayata bağlan'' semineri
Erzurum'da il kurulunun aldığı kararlar çerçevesinde Ocak ayı içinde, kurul üyesi olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 10 okulda," Maddeye Değil Hayata Bağlan" temasıyla seminer düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum'da il kurulunun aldığı kararlar çerçevesinde Ocak ayı içinde, kurul üyesi olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 10 okulda," Maddeye Değil Hayata Bağlan" temasıyla seminer düzenlendi.

Seminer kapsamında Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi, Hilalkent Anadolu Lisesi, 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Ziya Gökalp Anadolu Liselerinde eğitim verildi. Eğitimlerde kapsamında Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Şubesi'nde Hemşire olan Sıdıka Güler, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Şube Polis Memuru Sinan Özbay, Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü PDR Uzmanı Hakan Kırbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Mehmet Kahraman tarafından gençlere bağımlılık ve bağımlılık yapıcı maddeler ve zararları hakkında bilgi verdi.

Seminerlerin sonunda öğrencilere konu ile alakalı farkındalık oluşturmak için çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.