SporHaber Girişi : 04 Ocak 2014 20:15

Liseliler filede buluştu

Liseliler filede buluştu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı Liselerarası Voleybol Grup Birinciliği Maçları Atatürk Üniversitesi Spor Salonu ve Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda başladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı Liselerarası Voleybol Grup Birinciliği Maçları Atatürk Üniversitesi Spor Salonu ve Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda başladı.

Müsabakalar öncesinde Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda açılış seremonisi yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşmaların ardından müsabakalara geçildi. 20'ye yakın takımın mücadele ettiği voleybol grup maçları kıran kırana geçiyor. Erzurum'da yapılan liselerarası grup şampiyonasında Erzurum temsilcilerinden Spor Lisesi, Yoncalıkta bulunan Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda Gümüşhane Ticaret Meslek Lisesi ile karşılaştı. Antrenör Sedi Akarsu yönetimindeki Mavi-beyazlılar, Gümüşhane temsilcisini 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Yaşar Özdemir yönetiminde Gümüşhane Anadolu Lisesi ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşan Erzurum Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi Bayan Voleybol Takımı, rakibine 3-0 mağlup oldu ve turnuvaya evinde kötü bir başlangıç yaptı.

İki ayrı spor salonunda oynanan voleybol maçlarına spor severler büyük bir ilgi gösteriyor. Erzurum'daki turnuva Salı günü yapılacak olan final maçları ile sona erecek.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.