BölgeHaber Girişi : 09 Haziran 2010 11:52

Lise öğrencilerinden örnek çalışma!..

Lise öğrencilerinden örnek çalışma!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attılar.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attılar. 2009-2010 eğitim-öğretim yılının son haftasında okullarını temizleyen son sınıf öğrencilerinin sağduyulu davranışı takdir topladı.
Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, dört yıl boyunca öğrenim gördükleri okullarının temizliğini yaparak ayrılıyorlar. Son sınıf öğrencileri, "2010-2011 öğretim yılında okula gelecek olan kardeşlerimize temiz bir okul temiz bir ortam bırakmak adına sınıflarımızı, okul binası baştan sona temizledik" dediler.
Bu çalışmanın önümüzdeki yıllarda da gelenek haline getirilmesini isteyen öğrencilerin örnek çalışması öğretmenleri tarafından da beğenildi.
Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Vekili Mustafa Altun, "12'nci sınıf çevre sağlığı sınıfı öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak okulumuzun bütün birimlerini diğer öğrencilerle birlikte temizlediler. Öğrencilerimizin yapmış oldukları bu örnek davranışları diğer okullara da örnek olacağını düşünüyoruz. Öğrencilerimiz dört yıl boyunca öğrenim gördükleri okullarına vefa borçlarını bu şekilde biraz da olsa ödediler" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.