SporHaber Girişi : 19 Aralık 2015 14:15

Küstüm oynamıyorum!

Küstüm oynamıyorum!
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan BB Erzurumspor'da sular durulmuyor.

Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan BB Erzurumspor'da sular durulmuyor. 


İkinci yarıya sorunlarından arınmış bir ekip olarak başlamak isteyen Mavi- beyazlılar, bir yandan teknik kadroyu yenilerken diğer yandan yönetimde de ciddi tasfiye kararı aldı. Besim Durmuş'un görevine son verilmesinin ardından ise trajikomik gelişmeler yaşanıyor.


küstüm oynamıyorumm (2)


BB Erzurumspor Başkanı Av. Ali Demirhan, Besim Durmuş'un görevine son verdikten sonra jet hızıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ahmet Yıldırım ile el sıkıştı. Durmuş'un gönderilmesine karşı çıkan As Başkan Ünsal Kıraç ise Büyükşehir Belediyesi'nin Besim Durmuş'a tahsis ettiği aracı geri çekerek tepkisini ortaya koydu.


Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcılığı görevini yürüten As Başkan Ünal Kıraç, Besim Durmuş'a belediyenin kiralık araçlarından birini tahsis etmişti. BB Erzurumspor'un eski teknik direktörü Durmuş, yakıtı belediye tarafından karşılanan binek otoyu kullanıyordu. Besim hocanın gönderilmesine karşı çıkan Kıraç, istediği olmayınca tahsis edilen binek otoyu geri çekti.


Tavır çok komik


Mavi beyazlı kulüpte tek adam rolünü üstlenen ancak Başkan Demirhan'ın kararlı tutumu ile karizması çizilen Ünsal Kıraç, 26 Aralık tarihinde yapılacak kongrede görev almayacak. Kıraç'ın teknik direktörler için tahsis edilen binek otoyu geri istemesi ise futbol camiasında tepki ile karşılandı. Sergilenen tutumun komik bir tavır olduğunu söyleyen taraftarlar, " Çocukken futbol topu olan arkadaşlarımız küsünce topu alıp gider ve 'küstüm, oynamıyorum' derdi. Şimdi Sayın Kıraç'ın tavrı da aynen bizim çocukluğumuzdaki gibi komik" diye yorum yaptılar.


Cihat İNCESU/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.