ErzurumHaber Girişi : 14 Mayıs 2014 20:51

Kuran-ı Kerimi en güzel o okudu

Kuran-ı Kerimi en güzel o okudu
Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Erzurum genelinde görev yapmakta olan din görevlileri arasında "Kur'ân-ı Kerimi" güzel okuma yarışması yapıldı.
Erzurumajans-Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Erzurum genelinde görev yapmakta olan din görevlileri arasında "Kur'ân-ı Kerimi" güzel okuma yarışması yapıldı.

Lalapaşa Camiinde yapılan yarışmaya ilçelerinde dereceye girmiş olan on bir din görevlisi katıldı. Komisyon başkanlığını İl Müftüsü Hasan Çınar'ın yapmış olduğu yarışma sonunda birinciliği Karaçoban müftülüğünde görev yapmakta olan Abdullah Tutaklıoğlu, ikinciliği Yakutiye müftülüğünde görevli Abdulaziz Kuruoğlu üçüncülüğü ise Horasan müftülüğünde görevli Kadir Meyvacı elde etti. Yarışmada birinci olan Abdullah Tutaklıoğlu ileri bir tarihte bölge birinciliği için Erzurum adına yarışacak. Yarışma sonunda katılımcılara Erzurum büyükşehir belediyesi ve il müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.