ErzurumHaber Girişi : 03 Ekim 2024 12:15

Kümese girmesiyle tavuğu çalması bir oldu

Kümese girmesiyle tavuğu çalması bir oldu
Erzurum'da gün ortasında bir apartman sitesinin bahçesindeki kümese dalan tilki, tavuğu alarak kayıplara karıştı.

Türkiye'de son yıllarda doğal yaşamı adeta tehdit eder hale gelen ve yaban hayatının içine kadar giren yapılaşma, ilginç görüntüleri beraberinde getiriyor. İşte onlardan biri... 

 

Erzurum'un Şükrü Paşa Mahallesi'nde apartmanların altındaki bir kümese giren ve tavuk çalan tilkinin görüntüsü anbean vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

 

Gözüne kestirdiği tavuğu önce boğan daha sonra da ağzıyla kapan tilki rahat bir şekilde ortadan kayboldu. İHA - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mucizelere kaldık Rabbim 04 Ekim 2024 08:20

    Erzurum; Tilkilerin bile mecburen katlandıkları şehir. En yeni ve lüx semtlerin de bile kaldırımları ve sokakları pis olan, Apartman yaşam kültürü olmayan, Kışın ısınmak için merkezi ve şahsi kombiler yakmayıp yıllık 10.000 tl zorunlu trafik sigortası ve bir kaç bin liraları tutan yıllık MTV leri olan arabaları binen bir şehir; yani yaşanmaz bir şehir ve baya dağ başı ve soğuk çok soğuk, bu şehri terk edenler boşuna terk etmedi. Ne mutlu bu şehirden göç edip gidenlere.

  • Apartman bahçesinde kümes 03 Ekim 2024 17:36

    Bu normal bir şey mi allah aşkına. Bir de bu çıktı bizim aparman bahçesinde de kaz besleyen var. Pislik içinde geceleri cam açamıyoruz her yer sinek pislik. Bir de sevap kazanacam diye ekmeklerini yemeklerini camdan onlara atıyorlar. Bu aparttman kültürü niye bu kadar eksik bu şehirde arkadaş ya. Tilkiye diyecek bir şey yok. Aparmanda beslersen tilki de gelir abi şehri bile köye çevirdiniz.