İlçelerHaber Girişi : 10 Haziran 2012 12:15

Kulağına sinek kaçınca

Kulağına sinek kaçınca
Erzurum’un Olur ilçesine bağlı Ormanağzı köyünde Ahmet Albayrak isimli vatandaşın kulağına kaçan sinek hastanede çıkarıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Olur ilçesine bağlı Ormanağzı köyünde Ahmet Albayrak isimli vatandaşın kulağına kaçan sinek hastanede çıkarıldı.
Kulağına giren sineği yine kulağına su doldurarak öldüren Albayrak, daha sonra soluğu Oltu Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde aldı. Acil servisteki doktora sıkıntısına aktaran Ahmet Albayrak, doktorun kulağın içinde ölen sineği ancak pazartesi günü alabileceğini söylemesi üzerine ilçede özel muayenehanesi olan doktor İbrahim Hakkı Ekinci'ye giderek kulağının içindeki ölü sinekten kurtuldu.
Kendisini rahatsız eden ölü sineğin Dr. Ekinci'nin kulağını yıkaması sonucu çıkmasıyla rahatlayan Albayrak, yaşadığı sıkıntıyı şu şekilde aktardı:
"Akşamüzeri köydeki evimin önünde otururken birden kulağıma sinek kaçtı. Kulağımın içinde beni rahatsız eden sinekten kurtulmak için hemen kulağımı suyla yıkadım. Sinek öldü ancak kulağımdan çıkaramadım. Bu durum beni bir hayli rahatsız etti. Daha fazla dayanamadım. Oltu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gittim. Acil Servis'teki doktor kulağımdaki ölü sineği ancak pazartesi günü çıkarabileceklerini söyledi. Pazartesi gününe kadar bekleyemezdim. Çünkü çok rahatsız olmuştum. Ben de derhal özel doktora gittim. Sağolsun doktor bey kulağımdaki ölü sineği çıkararak beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.