BölgeHaber Girişi : 28 Nisan 2011 18:08

Kudaka'dan medya ve tanıtım atağı!..

Kudaka'dan medya ve tanıtım atağı!..
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından hayata geçirilen İnovasyona dayalı bölgesel turizm stratejisi kapsamındaki 12 çalışma grubundan biri olan Medya ve Tanıtım Başkanlığı'na, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Muhammet İspirli seçildi.

Erzurum Ajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından hayata geçirilen ‘İnovasyona dayalı bölgesel turizm stratejisi’ kapsamındaki 12 çalışma grubundan biri olan Medya ve Tanıtım Başkanlığı’na, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Muhammet İspirli seçildi.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt’taki turizm stratejisini belirlemek amacıyla ‘İnovasyona dayalı bölgesel turizm stratejisi’ çalışması başlatan KUDAKA bünyesinde, 2023 stratejisi kapsamında Bölge İnovasyon Konseyi oluşturuldu. Turizm, ulaşım, eğitim, gıda, tarım, pazarlama ve medya grupları kapsamında oluşturulan 12 çalışma grubu içerisinde yer alan Medya ve Tanıtım’ın ilk toplantısı, KUDAKA toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel Sekreter Dr. Rıfat Altan başkanlığında yapılan toplantıya yerel ve yaygın basın temsilcileri katıldı. ‘Zirvede inovasyon’ projesi çalışma gruplarının il ve bölge düzeyinde olmak üzere iki seviyede oluşacağını belirten Genel Sekreter Dr. Rıfat Altan, yapılan hizmetlerin tanıtımı ve duyurulması noktasında Medya ve Tanıtım grubunun önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının son bölümünde yapılan Medya ve Tanıtım grup başkanlığına oy birliğiyle Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Muhammet İspirli, başkanvekilliğine de Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Serdar Ercis seçildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.