BölgeHaber Girişi : 10 Mart 2011 00:57

Küçükler'in eşinden kadınlara yemek!..

Küçükler'in eşinden kadınlara yemek!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler'in eşi Dr. Ayşenur Küçükler, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bayanlara jest yaptı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler’in eşi Dr. Ayşenur Küçükler, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bayanlara jest yaptı.

Bayan çalışanlara Kadınlar Günü münasebetiyle Müceldili Konağı’nda bir yemek veren yemekte bir konuşma yapan Başkan Küçükler’in eşi Dr. Ayşenur Küçükler, “Günümüzde kadınların hak ettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. Kadınlarımızın sosyal hayattaki yerlerini almaları için içe kapanıklıklarını atarak, istedikleri takdirde hayatın her alanında önemli roller üstlenebileceklerine inanıyoruz. Bizler kadınlarımızı toplumun temel taşı olan ailenin en aktif bireyi ve gelecek nesilleri yetiştiren anneleri olarak görüyoruz. Kadınlarımız, gerek çalışma hayatındaki varlıkları, gerekse aile yapımızdaki konumları ile her zaman hanım elinin değdiği yeri güzelleştirdiklerini göstermişlerdir.” diye konuştu.

Dr. Küçükler, yine Büyükşehir öncülüğünde (AB) projesi kapsamında açılan bayanlara yönelik istihdam kurslarında eğitim alan bayan kursiyerleri de ziyaret ederek birer çiçekle Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Bayan kursiyerlerle sohbet eden Küçükler, kurstaki eğitmenlerden de çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kursiyerlere hitaben bir konuşma yapan Dr. Ayşenur Küçükler, kadının toplumun her biriminde yer alması gerektiğini kaydederek, “Bunun için kadınlarımız geliştirmeli ve ayaklarının üzerinde durabilmelidirler. Hayatımızda kadınların işgücüne katılma oranlarının istenilen düzeyde olmadığını hepimiz biliyoruz. Kurstaki bayan arkadaşlarımı kendi gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.