BölgeHaber Girişi : 03 Ekim 2010 15:01

Küçükler'den FİSU heyetine yemek!..

Küçükler'den FİSU heyetine yemek!..
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi Erzurum'daki tesislerde inceleme yapan FISU Denetleme Komitesi üyeleri onuruna bir yemek verdi.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi Erzurum’daki tesislerde inceleme yapan FISU Denetleme Komitesi üyeleri onuruna bir yemek verdi.

Müceldili Konağı’nda FISU üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’un Harbin'i gölgede bırakacak bir organizasyona ev sahipliği yapacağına inandığını söyledi. Üniversite Kış Oyunları'nın Erzurum'a her anlamda önemli katkılar yapacağını belirten Küçükler, "Bundan dolayı Erzurum halkı, üniversite gençleri ve sivil toplum örgütleri Kış Oyunları’nın başarısı için güç birliği yapmalı. Yükü çok ağır olan kenti, zorlu bir süreç bekliyor. Ama yine de bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Tesislerdeki gezinin ardından yaptıkları değerlendirme toplantısıyla oyunlarda gelinen mesafeyi herkesle paylaştıklarını ifade eden FISU Denetleme Kurulu Başkanı Kairis Ulp, Erzurum’un 2004’le mukayese edildinde büyük bir atılım içerisinde olduğunu dile getirdi. Ulp, “En son geçtiğimiz Mart’ta incelediğimiz tesislerde büyük bir gelişme yaşandığını gördük. Bütün tesislerin müsabakalara zamanından önce hazır hale gelecek olması bizleri çok mutlu etti. Kış Oyunları’nın başlangıcından bu yana vali ve rektör değişti ama Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler değişmedi. Oyunların kente kazandırılmasında mücadele eden Küçükler’i şehrin görsel görüntüsünü değiştirdiği için kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, FISU Denetleme Kurulu Başkanı Kairise Ulp’a bir teşekkür plaket verdi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.