BölgeHaber Girişi : 15 Şubat 2011 14:10

Korkut hizmetlerini gençlere anlattı!..

Korkut hizmetlerini gençlere anlattı!..
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı hizmetleri ve gelecek projelerini Ak Parti Gençlik Kollarına anlattı.

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı hizmetleri ve gelecek projelerini Ak Parti Gençlik Kollarına anlattı. Fazıl Hacımüftüoğlu, Ali Korkut’un çalışmalarını kendilerine aktarmasının anlatmasının gençliğe verilen değerin bir yansıması olduğunu söyledi. Sinevizyon eşliğinde yapılan sunu gençler tarafından ilgiyle izlendi.

Yakutiye Belediyesi çalışmalarını Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları’na anlattı. Ali Korkut, mart 2009 Aralık 2010 tarihleri arasında yaptığı hizmetler ve devam eden projelerini hazırlanmış sunu eşliğinde anlattı.

Parklar, mesire alanları ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili görüntüleri hayranlıkla izleyen gençler, devam eden projelerle ilgili çeşitli sorularda yönelttiler. Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Hacımüftüoğlu’nun da katıldığı sunumda Korkut, Yakutiye Park ve peyzaj çalışması, Yazıcıoğlu, Gaziler, Aşkale Garajı parkları, Tortum yolu üzerindeki Kent Park, Dumlu mahallesi girişinde Karasu kenarında mesire alanı, Kentsel Dönüşüm çalışmaları arasında Hasanibasri Uydu Kent projesi, üç etaptan oluşan Hacıcuma Kentsel Dönüşüm Projesi, Üç Kümbetler Cazibe merkezi projelerini görsel olarak sunarken, alt yapı ve sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarıda aktardı.

Ali Korkut, “Bu yaptığım şey, görsel ve sözlü olarak yaptıklarımı partimin Gençlik Kollarının değerli üyelerine aktarmaktır. Görsel anlatımın yanında havaların ısınmasıyla aynı işlemi Gençlik Kollarımız üyelerini araçla çalışmalarımızı gezdirmek suretiyle yapılacaktır” dedi.

GENÇLİĞE VERİLEN ÖNEM

Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Ali korkut’a yaptığı sunumdan dolayı teşekkür etti. Hacımüftüoğlu, “Belediye Başkanımız Ali Korkut’a bu düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapılan gençlere verilen önem ve değerin bir göstergesi. Belediye Başkanımızın çalışmalarıyla ilgili bizi bilgilendirmesi bizi mutlu ettiği gibi, bizim belediyenin çalışmalarını anlata bilmemiz içinde gereklilikti. Gençliğe verdiği özel önemden dolayı Başkanımız Ali Korkut’a tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.