İlçelerHaber Girişi : 08 Aralık 2011 12:37

KOM Pasinler`de konferans verdi

KOM Pasinler`de konferans verdi
Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesince “Madde kullanımı ve bağımlığı” konulu konferans verildi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesince “Madde kullanımı ve bağımlığı” konulu konferans verildi.

Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencilerine Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi yetkilileri tarafından “madde kullanım ve bağımlığı” konulu konferans düzenlendi.

Konferansta madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler bağımlık süreci, Bağımlı olanların kaybettikleri, Bağımlı olmayanların kazandıkları, bağımlılık yapan maddelere temas yaşı, sigara ve alkolün zararları, alkolün trafik kazalarına olumsuz etkileri ve tedavi merkezleri gibi konularda yaklaşık 300 öğrenciye bilgi verildi.

Öğrencilerin konferans sonunda sormuş oldukları soruları da cevaplandıran yetkililer, ayrıca öğrencilere madde kullanımı ve bağımlılığını anlatıcı broşürler dağıttı.
Konferansı ayrıca Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Başkomiser Mümin Sevgen ve Okul Müdür Başyardımcısı Avni Bozkaya ve öğretmenlerde izledi.
K
onferans sonrası Mesleki ve Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Avni Bozkaya, Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne ve Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine okullarında düzenledikleri konferans için teşekkür ettiğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.